Oul in bucate

shutterstock_2480181

Ouă coapte cu spanac

O rețetă perfectă atât pentru micul dejun cât și pentru celelalte mese ale zilei, poate fi servită cu smântână si sos salsa. Rețeta este pentru 4 porții.

Timp de pregătire: 10 minute
Timp de gătire: 20-25 minute

Se servește: ca atare

 

Ingrediente:

Spanac tocat mărunt, fiert anterior, 4 ouă, brânză mărunțită

Mod de preparare:

Încingeți cuptorul, dându-l pe temperatura mică (162 grade Celsius). Împărțiți spanacul în 4 vase rezistente la foc, unse în prealabil cu ulei. Apăsați cu o lingură în centrul spanacului, apoi puneți pe foaie de copt.

Spargeți ouăle și puneți-le în spațiile create în spanac. Puneți salsa și apoi brânza mărunțită. Coaceți la temperatura setată anterior până albușurile se așează și gălbenușurile încep să se întărească, dar până nu se întăresc complet, timp de 20-25 de minute.